Tuesday, August 11, 2015

Rindu?

Betul kata hafiz hamidun ni, sebab ianya percumalah ramai orang sia2kn perasaan itu. Bila dah xde baru nak meratapi atau baru nak hargai erti rindu itu. So selagi masih ada kesempatan ini, manfaatkanlah perasaan rindu itu kepada orang yang disayangi dan dirindui selalu.

Monday, August 10, 2015

Tokoh Dikir Barat Kelantan 2015

Tahniah my father yang dianugerahi tokoh dikir barat negeri kelantan buat kali ketiga dah kalau CM tak silap. Mungkin ramai tak tahu yang ayah CM merupakan pengiat kesenian dikir barat antara yang paling lama di negara kita. Barisan pengiat seangkatan beliau dah ramai meninggalkan kita semua.. alhamdulillah semoga Allah memanjangkan umur ayah CM ni. Oohhh lupa nak bagitau, nama ayah CM ni orang panggil Dollah Tok Deh atau Dollah Anak Singa atau Pak Nik Lah. Merupakan seorang tukang karut lagend di negeri Kelantan. Alhamdulillah pada saat ini ayah CM masih diberi kesihatan yang baik. Syukur alhamdulillah. Kalau sape2 nak jemput ayah CM buat show boleh la hubungi ayah CM tu atau PM jer CM. :)

Galeri sejarah

Alhamdulillah... semakin menampakkan hasil dah galeri sejarah yang telah lama tertangguh... banyak lagi benda bak krna buat. Hari ni batu siap gantung banner sebagai backdrop galeri sejarah ni. Semoga dipermudahkn proses seterusnya....rada nak patah pinggang gantung banner sorang2 yang saiznya 24 x 10 kaki.... huhu.. xpelah buat aorang pun yang penting projek kita ni siap.... next porjek tgh byk menanti..... semoga dipermudahkan... aminnnn

Thursday, August 6, 2015

Tempahan Design Banner dan Bunting

Berita baik bagi sesiapa sahaja nak tempah design banner atau bunting dan print sendiri. CM menawarkan perkhidmatan mengdesign banner atau banting dengan kos yang murah jer. HANYA RM15 SAHAJA 1 design Bunting dan RM20 untuk banner. Murahkan?  Kalau anda design di kedaikan, harga untuk 1 design bermula dari RM40 keatas....mahalkan?. Kos print baru RM1 satu kaki. Kos design tu jer mahal.Kalau CM design anda hanya bawak pergi print sahaja. Kalau bunting saiz 2 x 5 kaki baru RM10 jer print. Try bagi orang kedai design dan print.Upah design RM40 + Print RM50 dah kosnya. mahalkan? So kalau sape2 yang tak pandai nak design boleh la whats up CM-017-9080175.
Kat bawah ni adalah beberapa contoh2 bunting dan banner yang CM telah buat untuk sekolah. Ni jer sempat upload..banyak sangat tak larat nak upload :)
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...