Friday, December 23, 2011

AntiDupl.NET 2.1.1.466 ML + Portable

AntiDupl.NET 2.1.1.466 ML + Portable

AntiDupl.NET 2.1.1.466 ML + Portable | 2.2/2.69 Mb


AntiDupl.NET is a small and easy to use application that will help you find and delete your duplicate images. It can find and display duplicate images in the main graphic formats: JPEG, GIF, TIFF, BMP, PNG, EMF, WMF, EXIF and ICON. The comparison is based on the contents of the files, so the program can find not only almost identical, but similar images. In addition, the program can find images with some types of defects.

antidupl.narod.ru

DownLoad
AntiDupl.NET 2.1.1.466
Letitbit
FileSonic

AntiDupl.NET 2.1.1.466 Portable
Letitbit
FileSonic


Torrent Mirror: AntiDupl.NET 2.1.1.466 ML + Portable

Iphone 4s Paling Mahal Di Dunia Berharga Rm 29.5 Juta

email

Sebuah iPhone 4S Elite Gold, iPhone yang paling mahal di dunia berharga RM 29.5 juta (6,ooo,ooo Pound). Iphone ini menjadi sangat bernilai kerana struktur badannya disaluti dengan permata.

Harga Iphone 4s Paling Mahal Di Dunia Berharga Rm 29.5 Juta | iPhone memang terkenal tak kira la sama ada di kalangan peminat gadget atau pun tidak. Baru-baru ini iPhone telah mengeluarkan produk terbaru diberi nama iPhone 4S dan ianya sangat menjadi perhatian ramai mungkin kerana aplikasi SIRI yang terdapat di dalamnya. Post kali ini memang berkisar tentang iPhone 4s tapi bukan iPhone 4S biasa. Kami ingin kongsikan gambar iPhone 4S Elite Gold, iPhone yang paling mahal di dunia berharga RM 29.5 juta (6,ooo,ooo Pound)

Melayukini.net – iPhone yang luar biasa ini, saya kira sekadar satu hiasan dan mungkin tidak digunakan untuk kegunaan peribadi. Mahal tu, kalau hilang sia-sia je.

Sumber: Cisdel | Koleksi Luar Biasa Dan Pelik Melayukini.net

Abang dibuli adik


kesian tgk si hazim ni kena buli dengan adiknya hazirah

Monday, November 21, 2011

Cara selamat menaip SMS/Chatting sambil menunggang motor

Motor dan handphone adalah bahagian yang tidak terpisahkan dari kehidupan sosial di metropolitan. Kamu perlu handphone kamu untuk selalu up-to-date dan kamu perlu motor untuk membelah kota metropolitan dengan cepat! Apabila kamu boleh melakukan keduanya secara bersamaan, maka kamu boleh menjelajahi kota yang sibuk secara cepat + tetap up-to-date dengan kehidupan sosial kamu! Maka dari itu, ada sebuah skill yang sangat penting dikuasai penunggang motor di kota metropolitan: cara menaip SMS/BB-an/Chatting sambil menunggang motor!


Langkah 1: Posisi Tangan

Tangan yang kamu gunakan untuk menaip SMS/BB-an/Chatting adalah tangan kiri. Kenapa harus tangan kiri? Supaya tangan kanan kamu tetap boleh pegang trottle minyak dan motor kamu tetap boleh laju dengan cepat!

Langkah 2: Arah Pandangan

Pastikan membahagi pandangan kamu secara merata antara melihat jalan dan melihat layar handphone kamu. Kamu tak mahu salah taip sms/BB/chatting ? Boleh malu nanti.


Langkah 3: Kemalangan

Akhir sekali jika kamu lakukan perkara-perkara diatas pasti kamu
akan kemalangan.....nyawa kamu dan orang lain boleh jadi melayang.

TIPS yang paling utama dan selamat berhentikan motor ditepi jalan..pastikan kawasan
tak sibuk dengan kenderaan.Barulah jawap telefon atau sms...

Saturday, October 22, 2011

Aksi-aksi Guru Terlampau!!

Inilah aksi-aksi yang pelik tapi menarik untuk dilihat. Pelbagai ragam cikgu yang berlaku di sekolah di luar negara. Syukur guru-guru di Malaysia ni sangat berdisplin

Gambar Rumah Nabi Muhammad S.A.W

Salam hari, penghulu sekalian hari JUMAAT~ hari nie saya nak tunjukkan kepada anda semua yang pasti belum pernah melihat gambar-gambar rumah nabi, bilik nabi dan Siti Khadijah,Mihrab Nabi, Kuburan ahli bait Nabi dan foto masjid Al Imam Ali Al-Oraidhi.

Okay hari nie anda bakal dapat menyaksikanya di Blog ini.

Photobucket

Ini adalah Gambar Rumah Nabi Saw dan Sayyidah Khadijah as, dimana tempat mereka berdua tinggal selama 28 tahun.

Saksikan lagi gambar di bawah ini...

Photobucket

Di atas ini gambar sisa runtuhan rumah Nabi Saw & Sayyidah Khadijah as yang dilihat lebih dekat.

Photobucket

Gambar di atas ini adalah runtuhan pintu masuk ke kamar Rasul Saw di rumah Sayyidah Khadijah as

Photobucket

Di atas ini adalah Gambar runtuhan tempat Sayyidah Fatimah as, puteri kesayangan Rasulullah Saw dilahirkan.


Photobucket

Gambar di atas adalah sisa runtuhan kamar Rasul Saw dan Sayyidah Khadijah as.

Photobucket

Di atas ini adalah gambar runtuhan mihrab tempat Rasulullah saw bersolat.

Photobucket

Gambar di atas ini adalah Mihrab Rasullah SAW. asalnya terletak di sebelah selatan Qubbah tempat turunnya wahyu


Photobucket

Gambar di atas ini adalah Bak air yang di gunakan Rasullalah SAW untuk berwudhu yang terdapat di rumah beliau

Photobucket

Gambar di atas ini adalah Masjid Imam Ali Al Uraidhi di Madinah yang telah di bongkar

Photobucket

Gambar di atas ini adalah Mihrab Rasullah SAW. asalnya terletak di sebelah selatan Qubbah tempat turunnya wahyu

Photobucket

Gambar di atas ini adalah tempat pemakaman keluarga Nabi SAW.

Photobucket

Gambar di atas ini adalah makam Sayyidah Khadijah as (yang besar) dan puteranya, Qasim (yang kecil) di sudut.

Tao pon tak penah tengok jadi la tengok gambar jer...cukup sekadar kita mengingati Rasulullah kita dengan bersalawat keatasnya~



SUMBER | KACBOOK.blogspot.com

Saturday, October 15, 2011

10 perkara yang merosakan otak

kerosakan otak
Perkara yang merosakan otak
ok. untuk artikel kali nei, aku nk kongsi dengan korang tentang 10 perkara yang merosakan otak kita yang mana merupakan satu bahagian yang paling bernilai dalam merancang kehidupan seharian kita. Mereka yang merosakan otak ibarat samalah dengan mereka yang merosakan kehidupan mereka. Jadi, sayangilah otak korang tu. Antara perkara yang merosakan otak kita adalah seperti
1) Tidak mengambil sarapan pagi

seperti yang kita sedia maklum, otak merupakan salah satu bahagian badan yang paling banyak menggunakan tenaga iaitu sehingga 25% daripada jumlah keseluruhan tenaga. Kesilapan yang sering dilakukan oleh masyarakat kita pada masa ini ialah alas untuk mengambil sarapan pagi yang mana akan mengurangkan kandungan gula dalam darah dan sekaligus akan mengurangkan bekalan nutrisi kepada otak dan menyebabkan banyak sel-sel otak yang akan mati dan membuatkan otak tidak berfungsi dengan baik pada hari tersebut.
2)Terlebih makan
Apabila terlebih makan juga akan membuatkan otak kita menjadi lemah. hal ini adalah kerana lebih banyak darah dialirkan ke perut dan usus untuk tujuan pencernaan. Oleh itu, otak tidak mendapat bekalan darah yang mencukupi dan menyebabkan kita hilang tumpuan, mengantuk serta hilang tumpuan.
3) Merokok
Asap rokok sangat merbahaya kerana ia mampu membunuh sel sel otak
4)Mengambil gula berlebihan
Gula yang diambil secara berlebihan mampu menganggu penyerapan nutrisi oleh otak. Selain itu, pengambilan gula secara berlebihan ini juga menyebkan otak menjadi tidak sihat
5) Menghidu udara yang tercemar
Otak merupakan anggota badan yang mengambil oksigen pada kadar yang paling tinggi dalam badan. Apabila menyedut udara yang tercemar, ia sekaligus akan mencemarkan otak dan merosakan sistem yang dikawal otak kita.

6)Tidur berlebihan
Tidur merupakan satu keperluan untuk setiap manusia. Namun, tahukah korang tidur yang berlebihan juga menyebabkan otal kita menjadi semakin lemah dan kemampuan berfikir juga akan berkurang.
7)Tidur dengan menutup muka
Apabila kita tidur meniarap atau tidur dengan menutup muka dengan bantal atau tangan akan menyebabkan otak kita kekurangan oksigen kerana karbon dioksida akan terperangkan dan kita akan menyedut semula gas karbon dioksida yang dilepaskan tersebut. Hal ini akan menyebabkan otak kita kekurangan oksigen dan menjadi semakin lemah
8)Kurang berimaginasi
Berfikir adalah salah satu untuk mengasah kemampuan otak kita. Kurang berimaginasi akan menyebabkan tahap kecerdasan otak kita menurun.
9)Jarang berfikir
Jarang berfikir menyebabkan otak kita menjadi lemah dan tidak aktif.Maka dengan amalan berfikir ini mampu untuk melatih otak kita dan meningkatkan kecerdasan otak.
10) Tidak membaca Al-Quran

Al-Quran adalah kalimah Allah S.W.T . Membacanya akan memberikan banyak manfaat kepada otak kita.Tidak membaca Al-Quran menyebabkan otak kita menjadi dungu dan dangkal
Perkara yang merosakan otak

Friday, August 19, 2011

Surat Khabar Unik Yang Boleh Dimakan Setelah Membacanya


Metro.co.uk,berusaha bekerja sama dalam menghasilkan paper yang boleh dimakan.Jadi begitu selesai dibaca,paper tak perlu dibuang,tetapi boleh langsung dimakan saja.Heston Blumenthal,ilmuwan kuliner,mempunyai peranan besar dalam mewujudkan idea unik ini.

Surat khabar yang boleh dimakan ini sedikit banyak merupakan obsesi saya",katanya.Jadi bagaimana dengan rasanya?,Para sukarelawan sudah menggigit paper itu dengan gigi mereka dan menelannya.Mereka pun menganggukkan kepala dan mendakwa rasa paper itu sangat lazat.

Tentu saja penghasilan paper itu tidak hanya memerlukan editing yang ketat,tetapi pengolahan adunan yang juga harus cermat.Adunan itu sendiri terdiri dari tepung maizena,minyak sayur,gula arab,air dan asam sitrat yang dimasak hingga menjadi pasta liat dan dibentuk menjadi lembaran kertas.

Pasta itu kemudian ditaburkan ke lembaran tipis melalui kasa sutra yang diatur sedemikian rupa menjadi headline,foto dan artikel.Proses pembuatan dan pencetakan paper lazat ini memerlukan beberapa jam.Untuk mengeringkannya memerlukan waktu yang agak lama.

Untuk sentuhan terakhir,paper itu diberi aroma vanila yang baunya lembut.Charles Bouquet,dari Edible Paper Company,mengatakan projek itu akan mendorong kebiasaan daur ulang (recycle) dalam masyarakat."Kami berharap ini memberikan tambahan aroma pada berita dan menyajikan menu isu-isu terkini yang lebih berwarna".


Wednesday, July 13, 2011

Guru sandaran (GSTT) menang tuntutan saman

http://2.bp.blogspot.com/_Mnjj8gcoeEw/TSWzo_Y0saI/AAAAAAAABrI/qZA3STcT9Hk/s1600/gstt.jpg

SHAH ALAM: Seorang wanita yang hilang kerja guru sandaran tidak terlatih berikutan kehamilan berjaya dalam tuntutannya apabila Mahkamah Tinggi di sini, semalam mengisytiharkan bahawa dia layak dan berhak dilantik untuk jawatan itu.

Peguam mewakili plaintif, Edmund Boon, ketika ditemui berkata, mahkamah berpuas hati bahawa tindakan pada 12 Januari 2009 untuk menarik balik atau membatalkan lantikan plaintif sebagai guru sandaran tidak terlatih sebagai tidak sah dan terbatal.


Beliau berkata, Hakim Datuk Zaleha Yusof ketika membuat keputusan dalam kamar memerintahkan defendan membayar ganti rugi am kepada plaintif pada kadar faedah 8 peratus setahun dari tarikh penyelesaian penuh yang ditaksirkan kelak. Pada 7 Mei 2010, Noorfadilla Ahmad Saikin, 29, (plaintif) memfailkan saman pemula dengan menamakan tiga pegawai pelajaran daerah Hulu Langat, Chayed Basirun, Ismail Musa dan Dr Zahri Aziz sebagai defendan.

Turut dinamakan dalam saman pemula itu sebagai defendan ialah Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia, Menteri Pelajaran dan Kerajaan Malaysia.


Antara lain, wanita itu menuntut sejumlah ganti rugi am serta deklarasi bahawa wanita hamil iaitu dirinya (sehingga 12 Januari 2009) layak dan berhak dilantik sebagai guru sandaran tidak terlatih.


Plaintif turut memohon perintah deklarasi bahawa tindakan pada 12 Januari 2009 untuk menarik balik dan membatalkan lantikan beliau sebagai guru sandaran tidak terlatih sebagai tidak sah dan terbatal. Berdasarkan afidavit sokongannya, plaintif mendakwa dia menghadiri temuduga untuk jawatan guru sandaran terlatih pada 2 Januari 2009.

Namun, dia tidak ditanya berhubung status kesihatannya ketika mengisi maklumat peribadi pada borang permohonan. Pada 11 Januari 2009, wanita itu mendapat surat tawaran untuk jawatan guru sandaran tidak terlatih dan memintanya hadir ke pejabat pelajaran Hulu Langat mendapatkan memo penempatan sekolah. Keesokan harinya, dia mendapat memo itu dan ditugaskan mengajar di Sekolah Menengah Kebangsaan Tinggi Kajang dengan gaji RM1,500 sebulan.


“Pada sesi taklimat seorang pegawai pelajaran suruh calon guru perempuan yang hamil mengaku, jadi saya dan dua lagi mengaku. “Tanpa sebarang soalan, pegawai itu menarik balik memo penempatan dengan alasan calon mengandung tidak boleh dilantik sebagai guru sandaran tidak terlatih,” katanya. Pada prosiding semalam, plaintif diwakili Edmund Boon, Honey Tan dan Chan Yen. Manakala, responden diwakili Peguam Kanan Persekutuan, Aidha Adha, plaintif Edmund Bon, Honey Tan dan Chan Yen.

Real Hide IP 4.1 full version + crack

http://www.byhero.com/uploads/posts_images/4/7/47496/00164c677424777.jpghttp://www.filecluster.com/media/screens/29882_t.jpg
Dengan hanya satu klik sahaja anda dapat mengubah no ip adress anda. Ianya cukup mudah. Ia juga dapat mengantikan ip secara berkala dan secara automatik.

Recover My Files 4.7.2 Free download

Recover My Files data recovery software will recover deleted files emptied from the Windows Recycle Bin, or lost due to the format or corruption of a hard drive, virus or Trojan infection, unexpected system shutdown or software failure.
Download now and see your deleted files!
Discover the new Recover My Files v4, the proven, best and safe path to data recovery results. Try it free, then own a license to save your data, your time and your money.
Download Free
"Recover My Files combines simplicity of use with the most powerful file recovery software engine, together with a unique capability of "on-the-fly" data preview while the search is being conducted."
Recovery

Recover My Files data recovery software will find any type of file, but includes specific support for more than 200 file types in the following broad categories:
Recover My Files is compatible with Windows 98/ME/2000/2003/XP/Vista/Windows 7 and works with FAT 12, FAT 16, FAT 32, NTFS and NTFS5 file-systems.
With a deleted file the data content of the file is rarely destroyed. Even if Windows file reference information has been destroyed, Recover My Files scans the data at a low level to locate "Lost Files" by their internal file structure. This allows Recover My Files to recover deleted files that other data recovery software can never know exist. Read frequently asked questions about data recovery.
"Reasonably priced product that works!"
Our computer crashed and we were told by Dell that we had lost our data. We even took the system to a data recovery service and after 5 days they told us that they could not undelete the data. We could see that there were 75GB of information in an unassigned partition of the hard drive but couldn't get to it. I found Recover My Files and gave it a try, since we felt we had nothing to lose. We ran it last night and this morning ALL of my files WITH file names are intact! I had 4 years worth of photos of my girls on this hard drive and I am so thankful. I have already recommended your product to others. Thanks for making a reasonably priced disk recovery product that works and you can use at home.
Read more reviews here
As a registered user you are entitled to free data recovery software updates (up to the release of the next major version) and data recovery support.

Recover My Files download instructions

Current Version: 4.7.2.1197
  1. Click the download button to begin the download.
  2. If possible, save then install the Recover My Files installation program on a drive other than the one on which your files were lost.
  3. Run Recover My Files, search your drive and preview the files found in the results screen.
  4. NOTE: Software will only run on Windows PC's

Download
If anyone is doubting this software may work then don't! After patiently waiting for the program to retrieve our files, we are happy to say that 99.9% of them are perfect. My only regret is that we did not come across this wonderful program many years ago. We do not generally advertise other programs however here we make an exception. From time to time we all find ourselves without a backup after we have installed a new OS over our files. We have just found out that they are not lost even after re-installing windows XP.
Read more reviews here
Recover My Files enables you to view the data recovery results - so that you know with certainty that it is possible to get data back:
Recovery

"Thank you for this wonderful product! I recovered my precious pics form Disney and my daughters birthday. It was worth every penny to me".
Sincerely
Dorene Weiss

Secara mudahnya nak cover balik file yg telah kita delete boleh guna software nih. X kira la yang terdelete kat recycle bin pu confirm jumpa file yang anda delete tuh...selamat mendownload yer...

Monday, July 11, 2011

Mengapa Yahudi menggali di bawah Masjid Al-Aqsa?



Ambillah masa membaca tentang kejadian masa lalu dan yang akan datang dan anda benar-benar tahu apa yang berlaku di Palestin pada hari ini.
Ini serius! Apa yang Zionis lakukan dan yang lebih penting anda tahu mengapa dan kenapa!

Pertama. Lihatlah pengalian dibawah Masjid Al-Aqsa...cukup cemas, bahaya dan merosakkan asas Masjidil Al-Aqsa. Jika sebelum ini anda membaca melalui portal yang berat sebelah. Kini saksikanlah sendiri kerosakan yang teruk akibat kerja pengalian ini. Keretakkan merata-rata di tiang besar, lantai dan dinding masjid yang suci bagi umat Islam.

Pihak Israel sedang menggali di bawah Masjidil Al-Aqsa. Mereka mengakui secara terbuka niat mereka untuk menghancurkan Masjidil Al-Aqsa dan di tempat ini untuk "membangkitkan semula "Temple of Solomon." iaitu Kuil Sulaiman.

Arkeologi dan ahli kaji sejarah tahu bahawa runtuhan "Kuil Sulaiman" terletak di bawah Masjidil Al-Aqsa. Kita tidak tahu berapa dalam penggalian tersebut, namun kita tidak boleh berdiam diri dan membiarkan sahaja. Ini perlu perhatian dunia Islam. Umat Islam yang berjuta-juta ramainya seperti buih dilautan berbanding yahudi laknatullah ini melarang keras kerja-kerja penggalian yang akan meruntuhkan Masjidil Aqsa suatu hari nanti iaitu Qiblat pertama bagi umat Islam sebelum Masjidil Haram.









Saudara Islam seluruh dunia harus tahu apa yang berlaku dan kesan pengalian ini! Ini satu kebenaran yang mengejutkan.






Gambar dari Kuil Zionis. Ini adalah struktur pertama kali dikembangkan oleh Zionis di depan Masjid Al-Aqsa







Imaginasi dari pelukis kesan Kuil Solomon






Gambar keretakan tiang besar, lantai dan dinding Masjidil Al-Aqsa akibat dari kerja-kerja penggalian di bawah Masjidil Al-Aqsa.









Kubah emas bukanlah Masjidil Al-Aqsa tetapi adalah Masjid Batu bergantung "DOME OF THE ROCK. Setiap kali Masjidil Aqsa diucapkan di media, mereka akan menunjukkan Masjid " Dome of the rock" sebagai Masjidil Al-Aqsa. Sehingga orang ramai tidak menyedari yang mana satu Masjidil Al-Aqsa. Penulis pun baru tahu selepas dikelirukan oleh media barat.

Ini merupakan cara ZIONIST, sehingga Masjidil Al-Aqsa dihancurkan, umat Islam tidak perasan dan tahu kehancurannya. Menjadi kewajipan umat Islam untuk tahu yang mana satu masjid yang sebenarnya.



Keretakan di laman dan di dalam masjidil Al-Aqsa. Masjid "DOME OF THE ROCK" yang dilatar belakang.









Kenapa harus dilakukan kepada Masjidil Al-Aqsa? Adakah disebabkan nilai tanahnya atau lain-lain sebab musabab yang di kehendaki oleh Yahudi!

Nabi Sulaiman A.S dan rahsia yang tertanam di bawah Masjidil A-Aqsa

• Balik kepada sejarah silam kisah Nabi Sulaiman AS atau Raja Sulaiman yang bertanggungjawab membina apa yang dikenali sebagai Kuil Sulaiman".

• Nabi Sulaiman As berbeza dari Nabi-nabi yang lain kerana baginda di beri Allah SWT boleh menguasai umat manusia, dan bangsa jin.

• Nabi Sulaiman ditugaskan dengan menyebarkan ayat-ayat Allah SWT iaitu: keyakinan dan ibadah dalam hanya SATU tuhan sahaja.

• Perkara ini menjadi perhatian Nabi Sulaiman dimana terdapat kaum-kaumnya yang kuat mengamalkan ilmu sihir dan okultisme. Baginda memerintahkan segala pengawalnya untuk pergi ke seluruh negeri dan merampas setiap buku, naskah, kitab-kitab atau laman bahawa okultisme atau yang tertulis segala ilmu sihir dimana amalan sesat ini diajar untuk berhubung dengan pemanggil roh. Ajaran ini dimana amalan iaitu berkaitan dengan jin dan setan.

• Dalam Islam kita tahu bahawa ilmu sihir adalah haram. Al-Quran mengatakan kepada kita bahawa Jin dan Manusia harus tidak boleh berhubung kait walaupun hidup di dimensi yang selari dengan manusia, tetapi tidak harus berkomunikasi dengan satu sama lain. Jin tidak dapat dilihat, mereka boleh melihat kita, tapi kita tidak dapat melihat mereka. Tidak ada perkara seperti Jin "baik" atau membantu, kerana setiap jin yang bercakap dan berinteraksi dengan manusia secara langsung dilarang oleh Allah SWT.



• Jadi arahan Nabi Sulaiman AS supaya mereka membawa kesemua buku, kitab yang berkaitan dengan ilmu sihir kepadanya, dan kemudian baginda kuburkan semua buku, kitab dan apa jua yang berkaitan dengan amalan ini dimana baginda fikirkan paling selamat iaitu tidak ada siapa yang boleh mendapatkan atau mencurinya.

• Dimana baginda menanamkan iaitu di bawah tapak kuil asas tersebut. Baginda melantik beberapa orang kesasteria yang di kenali sebagai "Knights of the temple of Solomon" (Knight Templar) untuk menjaga asas kuil Sulaiman siang dan malam.

• Kesatria melakukan ini pada awalnya. Selepas Nabi Sulaiman (AS) wafat, The Knights menemukan apa yang mereka menjaga. Mereka menyedari pentingnya maklumat ini, amalan sihir mereka berada di hujung jari mereka. Mereka mencuri dan mula berlatih. Mereka pindahkan kitab-kitab dan mula berlatih dan mengamalkan dan benar-benar jauh dari agama Nabi Musa dan Allah SWT. Dan tenggelam di bawah kuasa dan pengaruh Iblis (setan). Kerana sifat ritual mereka, mereka dengan cepat menjadi yang paling kuat dan orang-orang terkaya di negeri itu. Wawancara terbaru dengan ahli okultisme menegaskan bahawa Syaitan memberi penghargaan kepada pengikutnya dengan kekayaan dan keuntungan material di dunia ini, asalkan mereka melakukan apa saja yang ingin mereka iaitu menyebarkan rasuah, kefasikan dan kehancuran di bumi di wawancara juga mengatakan bahawa Syaitan meyakinkan mereka, melalui para imam dan pendeta tinggi, bahawa ia adalah Allah yang nyata. Dan itu ia hanya salah faham.

• Selanjutnya selama berabad-abad, naskah itu diseludup ke Eropah, dan Kesatria Templar memberi nama "Free Mason". Dengan kekuatan yang ditemui, baru mereka cepat menyebar pengetahuan ini di seluruh dunia, dalam bentuk perkumpulan rahsia.

Semua dengan satu tujuan iaitu melayani "Allah" Setan, dan untuk mempersiapkan kedatangan Dajjal bermata satu, yang mewakili setan di bumi. simbol mereka adalah piramid atasnya oleh "semua melihat" SATU mata! Perlu diketahui bahawa orang Mesir kuno juga mempunyai satu mata melihat semua yang mereka sebut Mata Ra, dan Mata Osiris. Ingat bahawa ilmu hitam adalah diajar dari orang-orang kafir dari Mesir kuno.


WARNS US AGAINST THE BEING WITH THE “ONE” EYE.


• Kalau tak percaya? Lihatlah bahagian belakang bil Dolar AS - semua melihat satu mata di sana! simbol dimerata-rata. Amerika adalah negara pertama di dunia Masonik. Ada banyak kajian yang menyokong tuntutan ini, bukti mengejutkan, wawancara, adalah "RAHSIA" pengetahuan alam semesta ini yang masyarakatnya yang memiliki tuntutan. Sebenarnya mengamal ilmu hitam iaitu ritual sihir. Ini adalah "rahsia" mereka selalu berbicara tentang menguasai masa depan anda, mencipta kekayaan dengan meminta alam semesta untuk memberikannya kepada anda rohani, tidak berugama dll. Ini adalah bertentangan dengan Islam di mana iman kita dan kepercayaan kepada Allah SWT untuk tawakal kepadaNya. Itu sebabnya sebahagian orang Islam yang murtad kerana melihat Syaitan dan Iblis merupai Nabi Isa mendatangi mereka dan menolong mereka semasa dalam kecemasan. Dan mereka mempercayai Nabi Isa AS, tetapi sebenarnya kerja-kerja setan!









Jadi jika freemason sudah mendapat hak dan kekayaan di dunia dan "harta rahsia" ini. Mengapa semua tertumpu untuk menghancurkan Masjidil Al-Aqsa?

Sebenarnya mereka sedang mempersiapkan kedatangan dewa mereka iaitu "Dajjal".



Apa yang Islam dan Nabi Muhammad SAW memperingati kita tentang kedatangan dajjal

1. Dalam Islam kita tahu Dajjal adalah Nabi palsu. Dajjal akan meniru seperti nabi sejati dalam segala hal. Nabi yang sebenar adalah Nabi Isa AS yang akan datang semula untuk memerintah dunia dari Jerusalem. Jadi disitulah di mana Dajjal akan tiba di atas tanah suci, Jerusalam.

2. Nabi Muhammad SAW berkata kepada kami bahawa Dajjal dikeluarkan dari dunia ini. Dengan demikian ia telah berada di planet ini sejak zaman RasuluLlah SAW. Kami diberitahu bahawa Dajjal akan hidup di bumi selama 40 hari (satu hari seperti setahun, satu hari seperti sebulan, satu hari seperti seminggu, dan selebihnya seperti hari biasa Ingat 1 tahun surgawi. Adalah sama dengan 1000 tahun manusia. anda melakukan matematik). Ini membuktikan bahawa ia adalah jin yang kuat, seperti jin boleh hidup selama ribuan tahun.

3. Semua Nabi-nabi memperingatkan kaum mereka tentang Nabi palsu ini.

4. Nabi Muhammad SAW pernah memberitahu kedatangan Dajjal dan memperingatkan kita untuk mengetahui bahawa Allah SWT tidak "bermata satu". Dajjal juga akan mempunyai perkataan kafir di dahinya. Nabi Muhammad SAW juga memberi amaran, bahawa setiap Muslim setelah mendengar "kedatangan" Dajjal perlu memaling muka daripada memandang wajah Dajjal. Dan membelakangkan dan terus berjalan menjauhkan diri darinya. Tidak melihat ke arahnya, atau berjalan ke arahnya. Jangan ingin tahu dan Nabi SAW memberi amaran bahawa orang yang terkuat imannya akan diuji dan mudah boleh jatuh korban fitnah Dajjal, kerana Dajjal adalah "Master of Deception".

Zionis pernah menyebut bahawa kawasan diantara sungai Nil dan Furat sebagaimana adanya "tanah yang dijanjikan." Dajjal raja mereka, dan sesuai dengan keyakinan okultisme, mereka harus membangkitkan kuil asal baginya untuk mengambil takhtanya.

Jadi di mana kuil asal dari Zionisme?

Bukti arkeologi dan sejarah membuktikan bahawa runtuhan kuil asal Sion adalah di bawah Kuil Sulaiman. Ertinya Nabi Sulaiman AS tahu bagaimana kuasa jahat sihir ini, maka ia membina kuil pada candi zionist tersebut. Menyembah satu Allah SWT yang benar cukup kuat untuk mengelakkan setiap kejahatan yang terjadi di sana.

Ini adalah kerana mengapa yahudi/zionist ingin menghancurkan Masjidil Al-Aqsa supaya mereka dapat membangunkan semula kuil dibawah Masjidil Al-Aqsa. Satu-satunya tempat ia boleh masuk dan memerintah, adalah kuil disesuaikan dengan alam yang jahat.

• Perkara ini menjelaskan mengapa Kerajaan AS begitu baik dengan Israel. Mereka mempunyai tujuan bersama, dan kepercayaan bersama. Mereka bekerja untuk sebuah kekuatan yang jauh lebih besar, dan jauh lebih jahat dan menipu. . Inilah sebabnya mengapa dasar luar negeri mereka pro-Israel. Inilah sebabnya mengapa mereka membiarkan Palestin akan diserang berkali-kali. Mereka perlu dan niat untuk menghancurkan Masjidil Al-Aqsa. Dan inilah mengapa mereka menggambarkan orang-orang Arab dan Muslim semua sebagai pengganas. Mereka ingin mengubah dunia melawan kita dalam kebencian, kerana faktanya adalah, orang-orang yang akan terus mempertahankan Masjid Al-Aqsa adalah orang Arab! Muslim!. Muslim memahami pentingnya Masjidil Al-Aqsa, ia adalah kiblat pertama umat Islam. Oleh kerana itu orang-orang Muslim adalah musuh dajjal dan Amerika adalah murid-murid Dajjal.

Dalam Al-Quran mengatakan bahawa salah satu tanda akhir zaman sebelum kedatangan Dajjal, dan menggambarkan akhir zaman, adalah runtuhannya Masjidil Al-Aqsa yang berlaku sebagaimana yang anda baca ini.

Semoga Allah SWT melindungi kita semua dari kejahatan Dajjal dan pengikutnya. Semoga cahaya Islam bersinar terang dari sebelumnya.

Dan bukti kedatangan Dajjal dan akhir zaman adalah kehancuran Masjidil Al-Aqsa....Allah hu akbar!


MEREKA memuliakan Tuhan MEREKA yang bermata satu! Astaghfirullah!.






























Sumber:Prince Killer @ malaysiaria.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...