Wednesday, August 23, 2017

Bilik boss spbt

Salam semua. Lama dah CM x update blog ni. Sangat2 bz sekarang ni. So malam ni tergerak hati nk update balik. Ni baru siap design banner bilik spbt sekolah yang tempah ikut ukuran yang diberikan. So CM buatla dalam masa setengah jam dah siap. Yang jadi cepat siap tu sebab cikgu tu dh ada contoh dia ambik kt blog mana tah. So CM ikut jelah contoh yang cikgu tu bagi. So senang keje malam sebab tak payah perah otak. Hehehe. Ok itu saja untuk malam ini, kalau nk tempah banner sila wasap CM. Harga bukan macam harga kedai... harga utk bur kos elektrik komputer jer hahaha.

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...