Saturday, August 11, 2012

Pelik! Seekor Burung Mempunyai Dua Kepala Dan Tiga Paruh

Seorang wanita yang dikenali sebagai April Britt telah menjumpai seekor burung yang mempunyai keunikan tersendiri. Burung ini mempunyai bentuk fizikal yang unik iaitu dua kepala dan tiga paruh. Melihat ciptaan Tuhan yang tidak normal bukanlah satu tanda ciptaan Allah itu gagal. Tetapi ia mempunyai keunikan sendiri. . Samalah seperti kejadian yang mana seekor anak burung dengan dua kepala dan tiga paruh telah dijumpai di satu kawasan kediaman yang terletak di Northampton. Ia dijumpai oleh seorang wanita bernama April Britt. Jom lihat gambar di bawah ini.

Britt menyedari kehadiran burung ini apabila ianya sedang berkicau pada dahan pokok di belakang rumahnya dan beliau sempat mengambil beberapa gambar. Setelah beberapa jam kemudian, beliau menemui anak burung ini jatuh ke tanah dan meletakkannya semula di atas pokok namun ianya hilang pada keesokan harinya.

Sebenarnya anak burung ini adalah dari jenis burung Cardinal dan ianya mengalami kecacatan. Sangat sayang sekali, mungkin peluang untuk anak burung ini hidup sangat tipis kerana kecacatan yang dialaminya.


Melayukini.net

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...