Tuesday, November 4, 2014

Photo Booth Ranggi creation

Alhamdulillah berakhir sudah perjalanan Hari Keusahawanan Kokurikulum 2014. Program yang berlangsung dengan begitu meriahnya akhirnya sudah menutup tirainya. Nak tau CM bertugas sebagai apa hari keusahawanan tu? CM bertugas mengambil gambar Photo Booth. Kitaorang buka photo booth bertemakan warung yang sangat unik ccetusan idea kawan CM. So CM pun designlah Backdrop 8 X 8 bertemakan warung. Rasa nak pecah kepala fikir camne nak buat. akhirnya mendapat idea dan idea itu telah diterjemahkan ke atas backdrop. hehehe. Memang tak menang tangan la jawabnya mengambil gambar pada hari keusahawan tu. Yang menarik Ambik gambar terus print dengan harganya RM3 sahaja. Murahkan. kalau siapa2 nak buak photo booth sempena hari perkahwinan, keusahawanan ker, hari graduasi ker atau hari kanak-kanak ker atau apa2 majlis lah senang boleh la contact CM dengan emailkan CM di suaramuda@gmail.com atau layari Facebook www.facebook.com/ranggicreation . Insyaallah mesti hari anda akan lebih meriah. Bergantung kepada anda nak pakej macam mana, Nak jemput kami sewa tapak ker atau nak sewa ker atau apa2 jelah boleh emailkan saya yer. CM. Ni antara gambar yang sempat CM Save kat laptop. Menarikkan?





Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...