Thursday, December 21, 2017

koleksi hiasan kelas





Ini antara koleksi hiasan  kelas yang CM ada. sekiranya ada cikgu-cikgu berminat untuk menempah banner jadual kelas, carta organisasi, parking lot, bunting pintu dan lain-lain boleh la hubungi CM 0179080175. Rm10 sahaja sekeping cikgu weh banner saiz 24x18inci (lebih kurang sebesar manila kad) Yang penting sekali kalau nak tempah banner untuk hiasan kelas kat mana2 penjual sekalipun  biar kita  boleh minta untuk ubah ikut citarasa kita semua.Buat apa nak beli yang dah siap tapi tak boleh nak ubah. Ada penjual banner hiasan kelas yang CM jumpa kalau nak ubah boleh tapi ada charge lak. so cikgu2 semua kena pandai2 pilih la yer kalau nak beli banner untuk hiasan kelas tu...Dengan CM ni kalau nak tukar background ker, nak tambah ayat ker, nak letak logo sekolah ker tak ada masalah. Banyak kali pun xde hal lah cikgu.  semuanya free of charge. saya faham sebab saya pun cikgu jugak.  Terima kasih cikgu2 semua. 


saiz board depan 5x4kaki







































































Reaksi Anda:

1 Komen:

Nak beli file bunting blh x ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...