Tuesday, January 17, 2017

Koleksi hiasan kelas

Ni antara koleksi yang CM buat dan di tempah oleh cikgu-cikgu kelas. Yang paling best boleh tukar background ikut citarasa kita. No hal n xde caj pun. RM 10 jer jadual, carta, harijadi dan jadual tugasan setiap satu tu cikgu manakala bunting pintu kelas saiz 2x6 rm25 jer.. nanti kita caj pos jer, kalau dekat area shah alam atau klang boleh cod sampai sekolah masing2 hahaha.  mana nak cari murah camtu hihihi.  kalau ada cikgu2 yang berminat nak tempah boleh la wasap Cikgu Moka yer - 017-9080175













Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...