Saturday, January 13, 2018

Telefon Rosak, Maafkan Cikgu Moka

Bulan ni CM banyak terima tempahan banner. so bunyi mesej masuk  tu boleh katakan 23 jam sehari tanya pasal banner. Alhamdulillah terima kasih cikgu2 yang yang tempah banner dengan CM. nak jadikan cerita ada mesej yang CM tak sempat nak buat lagi tapi dah janji nak buat. Bila nak buat, telefon lak rosak, dan CM hantar la kedai. ingat boleh cover balik mesej2 wasap, tetapi malangnya semua hilang sebab hp format baru. CM mintak maaf sangat2 kepada cikgu2 yang order banner pada bulan ni yang CM tak buat. bukan tak nak buat, tetapi CM tunggu wasap dari cikgu semula sebab no tel x savekan. aduhhh.. mohon maaf yer semua cikgu2. Mana2 cikgu yang mesej CM tapi x dapat2 order sampai sekarang ni PM semula yer CM. CM tak boleh nak wasap balik sebab xde no dah.


Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...