Wednesday, May 7, 2014

Double stress

X pernah lagi stress sampai migrain macam ni. Bila buat sesuatu benda tu kena fikir banyak kali apa kesannya. Nampak mudah tapi sebenarnya perlu perfect merancang sesuatu perkara baru x jadi caca marba. CM stress sebab sambutan hari guru 2014. Kononnya CM ni dilantik jadi penyelaras untuk persembahan tapi xde kuasa nak buat. Sebab apa xde kuasa, sebabnya kita plan elok2 orang ni tak setuju orang ni bangkang orang cakap x boleh. Habis tu buat apa lantik CM jadi ketua kalau semua x blh? Baik x pyh lantik. Dah la stress dengan kerja yang berlambak, nak wat majlis hari guru pun buat orang jadi stress.  Nak cabut undi la, xnk ada geng yg sama dalam satu grup dan xnak asing pagi dan petang. Hmmm x tahu nak cakap apa. Biarlah cikgu2 pilih apa yang diorang suka. Bagi la kebebasan. Ni kan hari guru. Semua nak seronok2 kan. Xpyh la semua benda nak handle kalau dah lantik ketua. X tahu nak cakap apa dah. Stress tahap maksimum dah. Boleh jadi gila mcm nih... huh!.

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...