Tuesday, May 6, 2014

Promosi Photo Booth

Kali ini CM nak kongsikan promosi terbaik bagi mereka yang inginkan kemeriahan sesuatu majlis. Tak kira la majlis kahwin ker, parti harijadi ker, ulang tahun perkahwinan ker, cukur jambul ker atau apa majlis sekali pun mesti anda inginkan kemeriahan, betul tak?. Ranggi creation milik kawan CM menawarkan promosi hebat bagi mereka yang ingin mengadakan photo booth pada majlis tersebut. Dengan harga serendah RM149 anda dapat menjadikan majlis anda sangat meriah dan dapat meninggalkan kenangan indah bagi mereka yang datang ke majlis yang anda buat. So tunggu apa lagi hubungilah kawan CM tu dengan  contact/whatapps 0194490701/0172021984/0192832504 untuk tempahan atau boleh juga melayari page Ranggi Creation www.facebook.com/ranggicreation dan PM untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang photo booth itu. Kalau anda nak tahukan, dah segenap ceruk hotel dan rumah dah kawan CM tu jelajah. Memang terbaikkkkkk lah CM tengok. Cakap jer nak tema apa mesti anda akan dapat apa yang anda inginkan. Yeahhh. Tu jelah yang CM nak kongsikan untuk malam ini.

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...