Sunday, November 3, 2013

Cuti 4 Hari

Malam ni CM nak tulis pasal cuti. Ni dah pukul 3 pagi lebih dah. CM baru balik dari wat show kat restoran Agora Shah Alam. Depan pintu gerbang utama nak masuk stadium tu. Show tu sempena Piala Malaysia Kel vs Phg. Buat show jelah, nak tengok bola tiket xde lak.  Tgk kat rumah jer.

Tapi bukan itu yang CM nak cerita. Tapi pasal cuti sempena deepavali ni. Rasa cam lama jer padahal kejap jer. Kenapa CM rasa lama,  sebabnya banyak kerja yang belum beres. Dah la sekolah ada 8 hari jer lagi. Kerja kat sekolah bertambung belum beres. Kalau cuti susah sikit nak settlekan kerja sebab semua kerja ada kat sekolah. Huhu. 

Tapikan, CM tak la risau sangat sebabnya CM ni jenis yang bukan mudah gelabah. Sentiasa rilek dan cool jer buat kerja. Sempena cuti 4 hari ni, gunakanlah sebaiknya untuk merelease tension.  Lupakan kerja sekejap. Enjoy dulu. Yeahhhh.... tapi nak enjoy pun gaji lambat lagi :(... sedih betul. Enjoy kat rumah jelah...yeahhhhh.. :)..plannya nak g Port Dickson jer sehari. Hotel dah tempah.. jadi kita enjoy..... yeahhhh... biar papa asal bergaya. ..hahaha. manfaatkan cuti sepenuhnya ye... :)

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...