Monday, December 9, 2013

Mimpi

Malam ni xde apa pun nak tulis tapi nak tulis jgk. Ok malam ni nak crite pasal mimpi. Hehehe. Mimpi ni kadang2 boleh buat kita tersenyum sorang2. Kadang2 boleh buat kita sedih. Semua orang akan alami mimpi. Cuma orang cakap kalau kita baca doa sebelum tido mimpi kita tu baik. Maknanya x la diganggu oleh jin atau ibliskan. Kadang2 mimpi itu bawa petanda kepada kita. Orang tua cakap kalau mimpi lepas subuh tu mimpi yang x blh pakai dah sebab tu gangguan syaitan jer. CM selalu gak mimpi. Yang selalu CM mimpi ialah mimpi tangkap ikan. Tu mimpi paling best. Sebabnya orang cakap kalau mimpi tangkap ikan dengan banyak maksudnya murah rezeki atau rezeki nak dtg lepas tuh. Mmg betul terbukti sebabnya lepas CM mimpi macam tu mesti akan dpt sesuatu rezeki lepas tu. X kira la apa bentuk rezeki pun.

Lagi satukan, kalau CM teringat kat seseorang mesti akan terbawak jugak dalam mimpi. Banyak kali jugak la mimpi gitu. Itu semua mainan mimpi jerkan. Kalau mimpi indah mesti akan happy lepas bangun tido kalau sebaliknya akan rasa mood jadi down lepas tu. Untuk.mendapat mimpi yang baik jangan lupa baca doa sebelum tido. Syaitan x akan ganggu mimpi kita. Ada lagi cerita mimpi. Iaitu mimpi jadi kenyataan. Yang tu tak payah cerita hahaha..

Itu jelah malam ni tentang mimpi. Semoga uols datang dalam mimpi iols selalu yer hahaha... nite.

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...