Monday, December 2, 2013

Takde idea nak tulis

Kelakar sikit malam ni. Tak tahu nak tulis apa sebab xde idea tapi nak tulis jugak. Emmm apa yer nak tulis ni. Takkan nak cerita pasal gi makan kat pantai PCB tadi. Langsung tak best. Haaa dah ada idea dah. Tadi tengah design cover album yang CM cakap dah siap tuh. Tapi kena ubah. Masuk yang ni dah 5 kali dah ubah dan ubah. Huhu mencabar betulkan jadi designer ni hahaha. Akhirnya siap jugak cover yang nak dlm bentuk urban dan gambar semua PM. Xnak gambar penyanyi hahaha. Selagi tak cetak selagi tu tak boleh kata dah siapkan. Tapi tak tahu la takut nak design yang lain lagi. Xper la kan dah ambik dah deposit jadi terpaksa kena buat la kan. Ubah pun ubah lah. Hahaha.. seronok sebenar nya design2 ni sebab kita boleh memerahkan idea kita dan apabila orang suka dengan hasil kerja kita tu satu kepuasan. Huhu. Itu jelah malam ni... ada jugak idea nak menulis blog hahahah... tak sabar tunggu bos a.k.a ND bagi job suruh design apa2 lak hahaha (free jer dgn bos). nite uols :). 

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...