Tuesday, December 10, 2013

Terukir di Bintang

Jika engkau minta intan permata
Tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba
Ku hanya mampu jadi milikmu
Pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milikku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

Hati ini bukan milikku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu
Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

Tadi CM tertengok cerita Terukir Dibintang kat TV3 tu Episod last. Bila terdengar jer lagu ni mula2 rasa biasalakan sebab dah lama dah keluar kat radio. Tapi bila tengok sekali denga cerita tu rasa lain la bestnya. Sebabnya kita menghayati lirik tu kan. Wah, rasa terawang-awangan pulak. Kan best kalau ada orang tuju kat kita lagu ni...huhu... apa2 pun layan jelah lagu ni yer...cari la kat you tube tuh... CM nak share lirik jer..kreatif betul yuna.. rasa nak tuju lagu jer... hahaha...nite :)

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...