Wednesday, February 19, 2014

Adam dan Hawa

Sehari dua ni kan, ramai pulak yang bertanyakan cerita tentang Adam dan Hawa. CM ada la download cerita ni dulu sebagai koleksi. Tu pun sebab wife yang nak tengok. Nak langgan Mustika HD rasanya macam membazir jer. So CM download la kat satu web site ni. sekarang dah xde dah link untuk download cerita ni. Jadi kalau siapa2 yang minat sangat nak tengok cerita Adam dan Hawa boleh la email CM yer. CM ambik kos upah burn dalam DVD jer. Cerita ni dalam format avi, bukan dalam bentuk video. Kalau nak buat video rasanya 15 keping DVD tak cukup rasanya. Jadi CM convert ke format avi dan masukkan ke dalam DVD. 4 keping DVD semuanya yang bersaiz 14.9 GB. Saiz besar kualiti pun cantik. Boleh pasang kat DVD player jugak. Kalau ada orang nak dalam bentuk pendrive pun boleh jugak. Senang sikit cocok kat tv yang ada USB tu kan. Kalau nak boleh email CM suaramuda@gmail.com atau klik gambar sebelah kanan yang ada gambar Adam dan Hawa tu. :)


Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...