Wednesday, March 12, 2014

Logo atau lencana SKKJ2

 Ni merupakan logo atau lencana sekolah SKKJ2 atau SK Kampung Jawa 2, Klang yang telah diedit oleh CM untuk bagi nampak jelas dan bersaiz besar sikit. Kalu sebelum ni nak buat apa2 untuk sekolah susah nak cari logo yang jelas. kalau ada pun yang kecik tu pun kat facebook sekolah. Bila dibesarkan jadi pecah. Jadi CM mengambil inisiatif untuk mengedit balik bagi nampak jelas dan bermutu sikit. Jadi kalau cikgu2 SKKJ2 nak cari logo sekolah nak buat banner atau apa2 pun senang la lepas ni kan. Ok boleh download dan simpan kat komputer masing2 yer. 




Reaksi Anda:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...