Friday, March 28, 2014

ABC special terbaik

ABC terbaik yang CM pernah makan. Marvellous betul. Kalau ada masa lapang dan teringin nk makan abc kat seksyen 2, Shah Alam ada jawapannya. Tengok la gambar dibawah ni. Mana tak terliur sape yang melihatnya. Dah banyak kali dah pergi makan nih dan kalau datang sini kat medan selera mesti CM akan order ABC special. Specialnya abc ni ada aiskrim dan anggur.  Sape2 yang rasa teringin nak makan abc special ni silalah ke medan selera seksyen 2 Shah Alam sebelah UiTM tu jer. Terbaikk la ABC kat sini. Hehehe... ada kawan CM tu bila CM pos kat group what's up, meleleh air liur dia sampai x sabar nak g makan. Hahaha.. ok jom ramai2 makan ABC special kat seksyen 2 Shah Alam. Lepas makan leh lepak kat Taman Tasik Shah Alam sambil cuci mata yer hahaha.

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...