Sunday, October 7, 2012

MULAKAN LANGKAH PERTAMA ANDA

JO M !!! S e b a r k a n   I l m u . . .

...Sambil Menjana Pendapatan Hebat
Bersama SAP Venture IX!
Dapatkan koleksi ebook berkualiti yang ditulis oleh para
cendikiawan Malaysia dengan harga yang paling hebat!

Bukan itu sahaja, kami juga membayar anda HANYA dengan
membenarkan kami mempromosi ebook kami di Facebook anda!
  • Anda tak perlu promosi
  • Anda tak perlu buat blog
  • Anda tak perlu cari orang
  • Anda tak perlu bising kat forum
  • Anda tak perlu kecoh kat media sosial
  • Anda tak perlu belanja untuk kos iklan
  • Anda tak perlu spam email rakan-rakan pejabat
  • Anda tak perlu menulis sebarang artikel yang memecahkan kepala anda...

Kami Yang Akan Promosi Bagi Pihak Anda, Anda Hanya Jana Keuntungan Di Atas Kebenaran Anda!

Benchmark: Cikgu Faqhri Sobri berjaya mencipta
rekod RM7,081 dalam tempoh 30 hari sahaja!

Bagaimana???!!

Hanya Beli Pakej Mengikut Bajet Anda
Dan Klik Button "Modul SAP" Dalam
Laman Akses Anda!

Tak Tumbuh Tak Melata, Tak Sungguh Orang Tak Kata
Anda lihat sendiri apa kata pengguna, tanya mereka secara terus!

Lihat Pelan Pembahagian Keuntungan
Yang Kami Sediakan Untuk Anda,
Dengan Hanya Membenarkan Promosi
Produk Kami Di Facebook Anda!

Pembahagian 6 Level Dengan Had 5 Kaki Dan Komisen Introducer RM10.00
Level Komisen Pembeli Jumlah Kumulatif
1 RM10.00 5 RM50.00 RM50.00
2 RM10.00 25 RM250.00 RM300.00
3 RM9.00 125 RM1,125.00 RM1,425.00
4 RM9.00 625 RM5,625.00 RM7,050.00
5 RM8.00 3,125 RM25,000.00 RM32,050.00
6 RM8.00 15,625 RM125,000.00 RM157,050.00

Tak Perlu Tengok Sampai Level 6,
Level 4 Pun Dah Cukup!

NOTA: Level pembahagian komisen dihadkan kerana ketiadaan lesen AJL yang membenarkan pembahagian komisen 7 level ke atas. Bagaimanapun, potensi pendapatan masih tetap tinggi dan tiada had.

Untuk makluman, bayaran belian anda disalurkan kepada royalti penulis RM9.00, caj pemproses bayaran RM4.50, kos sumber manusia RM4.50, sewaan server pakej biz XXL RM4.50. Selebihnya barulah menjadi keuntungan syarikat iaitu sebanyak RM3.50 sahaja.

Ingat Syaratnya!!!

Beli Produk Kami Dan JANGAN Cari 5 Orang
Semuanya Modul SAP Yang Uruskan!

Anda hanya perlu beli pakej produk kami yang terdiri daripada pelbagai jenis eBook
Ilmiah, Video Panduan, Perisian dan Peralatan digital berkualiti dengan harga yang paling rendah! Sambil berpeluang menjana pendapatan automatik, hanya dengan mengaktifkan Modul SAP terus ke akaun Facebook anda, dan biarkan Modul SAP bekerja untuk anda!

Lihat Diagram Tindakan Kerja Anda:

Wujudkah program sebegini yang tidak menggunakan SAP?
Mustahil! Kalau ada tolong beritahu kami...

Kandungan Pakej SAP Venture IX
(Modul SAP Juga Disertakan Dalam Pakej!)

(1) Kaedah Penjagaan Kesihatan & Kecergasan Yang Sempurna oleh Prof. Madya Dr. Mohad. Anizu b Haji Mohd. Nor

Badan yang sihat menjana minda yang sihat. Kecergasan fizikal seseorang boleh dinilai berdasarkan beberapa kaedah pengukuran tertentu. Mari menjaga kesihatan dengan sempurna, supaya minda kita juga sihat sempurna.
Harga Pasaran: RM25.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM5.00

(2) Rahsia SAP oleh Faqhri Sobri

Ketahui rahsia Cikgu Faqhri Sobri membuat duit RM1,000 sehari. 100% berkesan dan boleh diikuti satu persatu sehingga berjaya!
Harga Pasaran: RM25.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM5.00

(3) Adsense Treasure

Letak di web anda, jana income pasif melalui Adsense. Install dan tinggal, ramai yang sudah merasa hasilnya.
Sambil itu jual semula Adsense Treasure ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM20.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM4.00

(4) 40 Koleksi Tema WordPress Premium

Mula berblog seperti seorang profesional dengan tema WordPress yang eksklusif, kemas dan cantik.
Sambil itu jual semula Build Blog Fast ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM15.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM3.00

(5) Perisian Bina Blog: Build Blog Fast

Tukarkan blog personal anda menjadi blog yang menjana pendapatan.
Sambil itu jual semula Koleksi Tema WordPress Premium ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM15.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM3.00

(6) 10 Panduan Bijak Dan Cekap Dalam Mencari Bahan Dari Internet Menggunakan Google oleh Shaharuddin Md Salleh

Gunakan internet dengan optimum, pelajari cara untuk cari bahan untuk buat assignment, presentation, dan sebagainya dengan efektif dan pantas!
Harga Pasaran: RM10.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM2.00

(7) 50 Koleksi Laman Niche

Letak di webserver anda, letak kod Adsense, jana trafik dan dapatkan income pasif dengan bayaran per klik yang tinggi.
Sambil itu jual semula Koleksi Laman Niche ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM5.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM1.00

(8) Flawless Reflection WP Minisite

Buat minisite melalui WordPress dengan mudah dan pantas, dan paling penting kelihatan mempunyai imej yang eksklusif, kemas dan cantik.
Sambil itu jual semula Flawless Reflection WP Minisite ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM5.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM1.00

(9) 50 Koleksi Layer Photoshop Glossy

Serikan laman web anda dengan imej glossy melalui penghasilan lapisan glossy photoshop.
Sambil itu jual semula Koleksi Layer Photoshop Glossy ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM5.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM1.00

(10) Panduan Menggunakan Teks Pada Persembahan Elektronik oleh Shaharuddin Md Salleh

Pelajari cara menggunakan teks dengan cara yang betul untuk menghasilkan rekabentuk elektronik yang lebih mudah difahami dan menarik, di samping sesuai dengan tema.
Bagus untuk pelajar membuat assignment, mahupun eksekutif yang ingin membentangkan kertas kerja.
Harga Pasaran: RM10.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM2.00

(11) Instant Video Sites

Pasang di webserver anda dan letak kod Adsense. Jana trafik mudah dengan video orang lain, satu lagi sumber pendapapan pasif!
Sambil itu jual semula Aplikasi Instant Video Sites ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM5.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM1.00

(12) Video Tulisan Pro

Video panduan menghasilkan tulisan gempak menggunakan Photoshop, supaya produk anda laris meletup di internet!
Sambil itu jual semula Pakej Video Tulisan Pro ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM5.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM1.00

(13) eBook: WordPress Secret

Dapatkan tips-tips rahsia menjana pendapatan melalui blog dengan menggunakan platform WordPress.
Sambil itu jual semula eBook WordPress Secret ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM5.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM1.00

(14) Panduan Pemilihan Kombinasi Warna Untuk Rekabentuk Skrin Bagi Persembahan Elektronik oleh Shaharuddin Md Salleh

Pelajari cara membuat kombinasi warna untuk menghasilkan rekabentuk skrin untuk persembahan elektronik supaya tampak kemas dan meyakinkan.
Bagus untuk pelajar membuat assignment, mahupun eksekutif yang ingin membentangkan kertas kerja.
Harga Pasaran: RM30.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM6.00

(15) Strategi: Work At Home

Pelajari ilmu menjana pendapatan tinggi dan berterusan, dengan bisnes yang betul, hanya dari rumah, melalui internet.
Sambil itu jual semula eBook Work At Home ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM5.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM1.00

(16) Simple Affiliate Secrets

Pelajari rahsia cara mudah menjana pendapatan internet, melalui kaedah affiliation, yang semakin mendapat tempat dalam industri internet.
Sambil itu jual semula eBook Simple Affiliate Secrets ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM5.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM1.00

(17) 15 Action Scripts Untuk Photoshop

Action scripts ini boleh digunakan dalam Photoshop, untuk menghasilkan efek-efek timbul dan berkilat pada tulisan dan layer-layer biasa. Serikan laman web anda dengan skrip ini.
Sambil itu jual semula 15 Koleksi Action Scripts ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM10.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM2.00

(18) Template Minisite Berkualiti

Ratusan template ini boleh digunakan untuk membuat minisite dengan cepat, cantik dan berkualiti. Minisite yang cantik menjanjikan kepuasan pelanggan.
Sambil itu jual semula Koleksi Template Minisite ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM20.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM4.00

(19) eBook Teknik Ciplak Grafik

Pelajari teknik menciplak grafik-grafik cun yang terdapat dalam laman web orang lain, tanpa melanggar akta hakcipta.
Sambil itu jual semula eBook Teknik Ciplak Grafik ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM10.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM2.00

(20) Send Blaster (Windows only)

Hantar email kepada ribuan penerima dengan satu klik sahaja. Memudahkan anda membuat pengumuman atau mempromosi produk kepada rakan-rakan email.
Sambil itu jual semula Installer Send Blaster ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM20.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM4.00

(21) eBook 350 Social Media Tactics

Pelajari ilmu membuat serangan pemasaran berkesan melalui media sosial, elakkan terjebak membuat aktiviti spamming.
Sambil itu jual semula eBook 350 Social Media Tactics ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM20.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM4.00

(22) eBook Convert Affiliate Marketing

Dapatkan produk bagus, olah semula menjadi produk anda, jual semula, buat affiliate, jana keuntungan berlipat kali ganda daripadanya. Anda pun boleh jadi tokey.
Sambil itu jual semula eBook Convert Affiliate Marketing ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM10.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM2.00

(23) Ecover Action Scripts

Hasilkan muka hadapan eBook anda dengan menggunakan skrip ini melalui Photoshop. Mudah digunakan dan menghasilkan efek yang realistik.
Sambil itu jual semula skrip Ecover Action ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM20.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM4.00

(24) Tulisan Pro

Gunakan tulisan-tulisan yang jelas dan menarik dengan pelbagai adunan warna di laman web anda, barulah orang teringin nak masuk jenguk.
Sambil itu jual semula Koleksi Tulisan Pro ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM15.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM3.00

(25) Ikon, Button & Label Web

Gunakan ikon-ikon yang comel ini di laman web anda, tak perlu buang masa buat yang baru. Mudah dan pantas, pelawat pun suka tengok.
Sambil itu jual semula Koleksi Ikon, Button & Label Web ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM10.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM2.00

(26) eBook Home Based Business Ideas

Ramai yang ingin menjalankan perniagaan di rumah tetapi ketandusan idea. Bacalah eBook ini, boleh dijadikan sumber inspirasi sebelum anda memulakan langkah pertama.
Sambil itu jual semula eBook Home Based Business Ideas ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM10.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM2.00

(27) Strategi Pantas Membina Rangkaian SAP oleh Mohd Ridzuwan

Pelajari teknik membina rangkaian SAP dengan pantas bagaimana anda boleh berjaya dalam SAP dalam tempoh yang singkat!
Harga Pasaran: RM15.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM3.00

(28) SEO & Relationship Building for Local Businesses

Belajar bagaimana mencipta satu rangkaian besar dan berkualiti dalam perniagaan tempatan anda, supaya anda menjadi usahawan tempatan yang berjaya.
Sambil itu jual semula eBook SEO & Relationship Building ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM10.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM2.00

(29) WordPress Minisite Templates

Buat minisite melalui WordPress dengan mudah dan pantas, dan paling penting kelihatan mempunyai imej yang eksklusif, kemas dan cantik.
Sambil itu jual semula Pakej WordPress Minisite Template ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM20.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM4.00

(30) Power Effects V2

Power Effects V2 menghasilkan pelbagai efek menarik di laman web, berguna untuk penyampaian mesej yang berkesan kepada pelawat anda.
Sambil itu jual semula Skrip Power Effects V2 ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM20.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM4.00

(31) eBook Squidoo Basics & Profits

Belajar tentang Squidoo, step-by-step, dan mula menjana pendapatan hebat melalui Squidoo, bagus untuk golongan yang gemar menulis.
Sambil itu jual semula eBook Squidoo Basics & Profits ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM20.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM4.00

(32) eBook Keyword Gold Rush

Dapatkan perkataan-perkataan mahal di internet melalui Keyword Gold Rush, kemudian mula menjana pendapatan hebat daripadanya.
Sambil itu jual semula eBook Keyword Gold Rush ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM20.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM4.00

(33) eBook Google Code Cracker

Ketahui bagaimana meletakkan laman web anda di muka depan laman keputusan carian Google, meskipun berdepan dengan pesaing-pesaing hebat di internet.
Sambil itu jual semula eBook Google Code Cracker ini kepada rakan-rakan, dengan harga yang anda tentukan sendiri, 100% masuk poket anda!
Harga Pasaran: RM10.00
Harga Pakej (diskaun 80%): RM2.00
Harga pakej RM90.00 sahaja, murah bukan? Mana nak cari produk bawah harga
RM130, RM120, RM110, atau RM100 pada zaman sekarang? Siap boleh jana pendapatan lagi!

Atau, Nak Lebih Lagi Dari Ini?

Anda ada bajet lebih untuk menjana lebih pendapatan? Semakin banyak pakej yang
anda beli, semakin banyak Modul SAP digunakan, semakin tinggi potensi pendapatan anda!
Dapatkan kesemua pakej mengikut kemampuan, untuk mendapat potensi yang lebih
besar untuk menjana pendapatan yang lebih hebat!

Pakej SAP Venture I Hingga X:
Setiap satu dijual berasingan.


Bajet Anda Matlamat Pendapatan Tindakan Wajar...
RM20.00 RM1,560.00 ...dapatkan SAP Venture I
RM25.00 RM1,715.00 ...dapatkan SAP Venture II
RM30.00 RM2,370.00 ...dapatkan SAP Venture III
RM40.00 RM3,150.00 ...dapatkan SAP Venture IV
RM50.00 RM3,930.00 ...dapatkan SAP Venture V
RM60.00 RM4,710.00 ...dapatkan SAP Venture VI
RM70.00 RM5,490.00 ...dapatkan SAP Venture VII
RM80.00 RM6,270.00 ...dapatkan SAP Venture VIII
RM90.00 RM7,050.00 ...dapatkan pakej ini!
RM99.00 RM7,800.00 ...dapatkan SAP Venture X

Tepuk Dada Tanya Iman,
Jangan Sampai Berhutang Sudah...

Dengan pakej luar biasa ini, anda boleh terus mula menjana pendapatan secara online
tanpa perlu modal besar dan persediaan yang rumit. In fact, 99.9% tak perlu buat apa-apa! Baki 0.1% itu ialah - beli pakej ebook kami dan aktifkan modul, itu sahaja!

Dijamin "Fully Automated" di Facebook Anda!


Dapatkan Sekarang!

Buat Pembelian Sebelum Terlambat...

Dapatkan Pakej Ini Sekarang

 RM90.00 Sahaja! 


P/s: Keputusan terletak 100% di tangan anda, terpulang kepada kebijaksanaan anda!
Peluang datang hanya sekali, dan yang sekali itulah kalau tak direbut, maka berkecailah segunung harapan. Tempah Sekarang!
P/p/s: Pernah dengar orang kata begini?
"MUDAH SAHAJA - HANYA PROMOSI, YANG LAIN SEMUA KAMI URUSKAN!"
Anda percaya promosi itu suatu perkara yang mudah???!!!
Fikir sekali lagi, promosi adalah perkara yang PALING SUKAR!! Lebih MUDAH uruskan segalanya daripada membuat promosi YANG BERJAYA mencari pelanggan!
Janji saya, dengan SAP anda TIDAK PERLU BIMBANG TENTANG PROMOSI, Modul SAP akan bekerja untuk anda, sehingga anda berjaya mencapai matlamat anda!

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...