Monday, January 28, 2013

Perkhidmatan Mengambil gambar dengan kos paling rendah

Cikgu Moka ni bukannya pro pun dalam hal mengambil gambar perkahwinan. tapi disebabkan minat beli la sebiji kamera DSLR Nikon D90. Banyak dah benda yang dipelajari dari mula membeli kamera hinggalah sekarang. Alhamdulillah dah semakin memahami teknik-teknik mengambil gambar ni. Jadi Kalau sesiapa yang berminat untuk mendapatkan khidmat cikgu moka, boleh la hubungi Cikgu Moka (http://cikgumoka.blogspot.com/p/hubungi-saya.html) atau emailkan suaramuda@gmail.com atau boleh we chat ID : mohdkoiry atau what's up - 017-9080175 untuk maklumat lanjut. Cikgu Moka bukan nak berniaga pun, ni tolong kerana Allah bagi pengantin yang tiada kemampuan untuk mengupah juru gambar profesional yang berharga beribu-ribu tu. Kalau berminat boleh la hubungi Cikgu Moka ok!, harga boleh bincang ikut kemampuan ok :) ... Kat bawah contoh gambar yang telah di ambil oleh Cikgu Moka.























 



Turut Menjadi Still Photo untuk Pentas Dikir 2 di saluran RTM TVi setiap Sabtu Jam 9 mlm


Jangan Lupa Hubungi Cikgu Moka :)

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...