Friday, January 24, 2014

Akhirnya Baju telah siap

Seperti yang CM janjikan hari tu nak tunjuk gambar artis yang akan pakai baju Akademi Arjunasukma.  Ni dia antara artis yang support geng kami Akademi Arjunasukma. Bangga betul rasa hasil kerja CM telah dipakai oleh mereka. Moga2 dengan sokongan dari mereka ni akan bertambah lagi permintaan terhadap baju ni. Kebetulan MLM 2013 bertemakan Karoot Komedia, jadi geng dikir Akademi Arjunasukma dijemput untuk memeriahkan lagi persembahan pada malam tersebut. CM jer tak dapat join sebab pagi rabu kena bertolak ke Kedah untuk persiapan rehearsal dan sebagainya. Tak kan la nak ambik cutikan 3 hari tu sampai jumaat.  Frust betul rasa. Xpelah xde rezeki lagi nak join untuk kali ini. Nak gi untuk trip ke Indonesia lak lepas ni bulan 3 kalau ada rezeki la. Dah la trip show ke sabah bulan 2 ni tak jadi. Hmmm. . Kalau ikutkan banyak shownya.. semuanya CM xdpt join disebabkan kekangan kerja. Kalau time cuti boleh la join kan. CM support dari belakang jer untuk Akademi ni sebagai Designer, photographer,  dan promotion. . Hehehe cakap org putih lak. Tu jelah nak kongsikan malam ni. Jangan lupa beli la satu baju tu... buat kenangan.

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...