Wednesday, January 15, 2014

Design t-shirt Akademi Arjunasukma

Dah siap dah Poster untuk promo yang rasmi. Sila call yer kalau nak beli baju tu
 
 Ni adalah poster yang tak rasmi yang CM buat, Yang rasmi ada cara2 pembelian dan no telefon
 Baju ni tak jual, saja jer design untuk crew akademi


Kali ini nak cerita tentang design t shirt. Ini adalah hasil rekaan CM untuk Akademi Arjunasukma iaitu sebuah pertubuhan yang memperjuangkan kesenian dan kebudayaan negeri Kelantan di peringkat yang lebih tinggi. Akademi Arjunasukma ni lah yang dok berdikir barat kat rancangan Karoot Komedia di astro tu. Ok, malam ni bukan nak cerita pasal akademi tapi nak cerita pasal design nih. Eksklusif untuk malam ini sebelum pelancaran t shirt ni untuk dijual nanti CM tunjuk kepada anda semua design dia. Harap2 bos akademi tak baca yang ni hahaha.. Kalau tak mesti kena marah. Sedikit bakat yang dikurniakan oleh Allah, dapat la CM merasa rezeki di atas penghasilan design nih. Minggu depan pelancaran t shirt ni. Antara artis yang akan membantu mempromosikan ialah Jep Sepah, Sabri Yunus,Yus Jambu, Ebby Yus, Isey Fazlisham (TITAN) dan beberapa orang lagi artis Karoot Komedia. Nanti bila diorang pakai baju ni CM akan post lak. Jadi kalau sape2 nak tempah baju ni boleh juga hubungi CM yer dengan cara emailkan yang ada kat atas tuh.. insyallah nanti CM balas cara2 nak beli. Eksklusif ni Baju ni.  

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...