Saturday, October 5, 2013

Bowling tournament skkj2

 
Ni tahun kedua CM kat SKKJ2 menyertai pertandingan bowling anjuran BKGK SKKJ2. Tahun lepas kalah tahun ni kalah lagi, hahaha. Sedih betul tak dapat tunaikan hajat seseorang hehehe. Kalah xpe, yang penting enjoy dan dapat mengeratkan lagi hubungan diantara family-family warga SKKJ2.  Tahun lepas game ni di buat di Klang Parade, memandangkan Klang Parade tengah renovation terpaksa di buat di Summit USJ Subang Jaya. Jauh sikit la, tp CM konvoi dengan cikgu2 lain kat sekolah. Tapi masa konvoi ramai yang sesat, tertinggal disebabkan tukang yang bawak konvoi tu pemenang lumba kereta kat Sepang haritu, hahaha. Solute la dia bawak kereta, memang pro betul jalan2 semua tu. :) kalau tak konvoi sesat jugak sebab CM tak pernah sampai lagi kat sana walau hampir 7 tahun tinggal kt Lembah Klang. :). Kalau difikirkan tak nak pergi sebenarnya,  tapi kalau kawan tu ajak memang sukar nak tolak. Lain kali ajak lagi yer..:) Kalau orang lain ajak susah sikit nak join :). Tahun depan BKGK buat pemilihan ajk baru lak. Sedihnya,  sebab BKGK tahun ni memang mantap giler. Yang paling best sekali lepas game bowling tu. Main bowling tak la best sangat. :). Satu kenangan yang tak dapat dilupakan, hahaha seronok betul. Apa2 pun terima kasih banyak2 kepada yang berkenaan  (",) selepas game bowling tu...lain kali giliran CM lak yer... :).  Tu jelah sedikit coretan main bowling tahun 2013. :).

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...