Wednesday, October 16, 2013

Wanita psiko

Malam ni nak cerita pasal wanita psiko. Apa tu wanita psiko? Google la sendiri yer hahaha. Sehari dua ni kan CM diganggu oleh seorang perempuan yang CM nak gelar dia wanita psiko.  Kenapa CM panggil dia wanita psiko? Sebabnya dia baru add CM kt fb tak sampai sebulan pun lepas tu selalu jer nak chat dgn CM. Wanita tu orang Johor umur 23 tahun. Mula2 dia tegur biasa jer lama2 ish3... malas nak cerita la CM makin mengarut la pulak. Walau CM tak layan pun dia ttp tegur CM. Hahaha psikokan?. Kalau jrg2 tu xpe la jgkkan ni 24 jam. Pagi tgh hari, ptg dan tgh malam. Naik serabut la pulak CM. Hahaha. CM akan chat dgn orang yang CM suka jer kalau orang yang CM tak suka rasa menyampah pun ada. hahaha. Macam mana yer CM nak atasi masalah ni? Nak remove nanti orang kata sombong pulak. Tak remove mengada2 pulak. Adoiii. Wanita tu cantik dan seksi. Tp CM tak sukaaa orang psiko mcm tuh. Adoiiii.  Ada kan satu kali tu dia ajak CM kahwin. Tak ker gila mcm tuh. Hahaha. Tunggu masa jer nak remove ni. Biarkan dulu dia dengan psiko dia. Sebabnya kalau kita buat dengan kekerasan wanita psiko ni boleh buat mcm2 kat kita. Takut jugakkan.  CM ambil jalan bertenang dan cool. Yang tak tahannya asyik ajak web cam jer. Setakat ni CM tak layan pun dan selalu cakap bz kalau dia tegur hahaha. Mula2 dulu jer layan chat. Sekarang kena log out jer fb untuk Jalan selamat. :). Tapi masih dia hantar chat. Stress betul rasa. CM akan chat, wasap atau wechat ker dengan orang yang CM suka jer. Setakat ni sorang jer kawan yang CM suka chat. Yang lain bukan x suka cuma xde mood nak layan. Hehehe. Tu jelah cerita malam ni tentang wanita psiko.  Huhu :).

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...