Monday, October 21, 2013

Koboi yang buntu

Ni lepas tulis artikel kusut teringat pulak pasal tema koboi untuk majlis dinner akhir tahun nanti. Masa tu kena pakai pakaian bertemakan koboi. Buntu betul rasa fikir nak cari pakaian koboi nih. Nak sewa rasa x berbaloi dan lagi satu jauh lak nak pergi ambik. Godek2 kat google tak jumpa jugak kedai yang jual pakaian koboi dekat2 klang nih. Tgk kat e bay ada jual, nak order takut sampai lepas dinner nanti. Hmmmm buntu betul rasa. Ingat nak pergi cari kat GM Klang tapi ada ke kat sana? Pakaian budak2 banyak la rasa. Buntu lagi dok fikir nak pakai apa. Takkan la nak pakai kemeja biasa jer lagipun setahun sekalikan. Lagi satu CM yang beria ia bagi sokongan kat kawan buat tema ni tapi CM lak tak pakai pakaian koboi mana boleh gitukan. Tu orang panggil cakap tak serupa bikin hahaha. Nanti orang tak percaya kat kita lak baru padan muka. Kalau xde sangat ada topi koboi pun dah ok dah rasakan. Yang penting kena dengan tema tak menang takpe. Sokongan utk kawan tu penting.  Kalau tak kecik hati dia nanti. :) sebabnya dah janji tak nak kecik kan hati kawan dah. Macam mana pun akan cuba cari pakaian koboi supaya majlis tu akan nampak lebih meriah dan grand. Argghh tak nak fikir dah, makin fikir makin buntu.  Fikir esok pulak nak tido dah. Zzzzzz.

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...