Friday, October 11, 2013

Tensionnnnnn!!!!!!

Hari ini CM agak tensen dengan sorang minah tu.....tak payah nak cerita sebab apa, xde mood rasa. tiba2 hilang mood masa nak balik sekolah. Silapnya dari CM jugak. Tapi masalahnya minah tu berlagak macam la dia bos besar... 2 kali lak tu kena minggu ni. Huh! Apa2 pun, kejadian hari ini akan dijadikan pengajaran untuk CM mengubah sikap CM selama ni... nasib baik ada kawan tolong cool down kan perasaan sedih dan tension tadi.. Terima kasih frenz. Rasa happy sangat lepas dapat kata2 semangat dari dia. Tetapi perasaan stress tetap ada walau x kuat. Arghhhhhhhhhhh!!!!!! Mengapa ia terjadi!!!!! Lepas ni CM akan pastikan benda tu tak akan terjadi dah. ok! rileks Moka, rileks!... tarik nafas hembus, tarik hembus..ok dah, pergi tido nuh!. Baiklah :)

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...