Thursday, October 24, 2013

Susah ker nak senyum?

Malam ni rasa nak tulis banyak perkara. Tapi simpan dulu untuk lain kali. Otak malam ni tak berapa betul sikit tapi nak jugak tulis tentang senyum. Susah sangat ker nak senyum? Tu soalan untuk diri CM nak try cuba jawab malam ni. Betul mmg CM susah sangat nak senyum kat orang. Perangai paling susah nak baiki dari dulu sampai sekarang.  Kalau tengah stress lagi la susah nak senyum. Apa penyakit tak tahulah. Mmg CM nampak sombong kalau orang tak kenal tapi sebaliknya CM bkn orang jenis tu. Cuma kurang cakap jer. Suka mendiamkan diri dan xde idea nak cakap dengan orang.  Kalau dalam wasap atau we chat mmg byk modal. Kalau kat depan banyak diamkan diri. Kecuali kalau kawan yang rapat mmg byk idea la ckp. Mesti ramai orang tak suka dengan CM. Itu hakikatnya mmg CM tahu. Sebab tak banyak cakap. Nak senyum kat orang pun susah apa tah lagi nak berbual2. Tapi kalau dah kenal rapat tahu la perangai CM macam mana. Ramai dah kawan tegur suruh senyum sikit. Kalau stress mudah nampak kat muka. Insyaallah CM akan cuba sentiasa senyum kat orang lepas ni walau stress tetap akan cuba senyum. Senyum itu sedekahkan.  :)

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...